Siktar

Hos oss på LMB hittar du olika siktar.

​Vi på LMB erbjuder försäljning och installation av siktar i flera utföranden. Dessa siktar har maskvidder från 10 µm till 20 mm och kan anpassas till en mängd olika användningsområden och produkter. Du kan med fördel testskikta dina produkter hos våra leverantörer. Våra siktar kan användas till allt från kontrollsiktningar till fraktionering av torra produkter.

Sikta pulver med våra produkter

Av oss får du hjälp att hitta rätt produkter till siktning av pulvermaterial. Vi hjälper dig gärna komma fram till en lösning som passar just dig och dina produkter. Vi på LMB tillhandahåller ett antal tjänster för granulat och pulver, bland annat transport, lagring och blandning. Förutom siktar så erbjuder vi även enskilda komponenter till maskinerna eller individuell utformning av själva utrustningen. Vi har lång erfarenhet av projekt inom ett antal olika branscher och industrier. Med vår höga tekniska kunskap kan vi hjälpa dig hitta en säker och långsiktig lösning.

En lösning av högsta kvalitet

Hos oss får du alltid en noggrann analys av problemet och en utrustning som är driftsäker och effektiv. Genom att alltid fokusera på att leverera resultat av högsta kvalitet ser vi till att alla våra kunder kan växa tillsammans med oss. Kontakta oss idag om du vill veta mer. Du kan nå oss både genom telefon och på mejl. Om du har vägarna förbi Gantofta i Helsingborgs kommun är du varmt välkommen att göra ett besök.