Pulverhantering & Granulathantering

När det kommer till pulverhantering och granulathantering så finns det många olika behov och således även olika maskiner att använda sig av. Hos hittar du allt du behöver för både transport, lagring och blandning av pulver och granulat.

Pulverhantering

Det som gör oss unika när det kommer till pulverhantering är att vi kan leverera både ett komplett system samt enskilda delar som är unikt anpassade efter vad just du behöver. Vi har både den tekniska expertisen och den långa erfarenheten som krävs för att kunna utföra ett felfritt och anpassat jobb efter dina önskemål.

Granulathantering

Oavsett om det handlar om pulverhantering eller granulathantering så kan vi se till att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov. Vi kan ta hand om hela processen från start till avslutning eller delar av en större installation.​

Maskiner och tillbehör

Förutom maskiner som används vid pulverhantering så har vi även bland annat cellmatare, fördelningsventiler, siktar och utlastningsbäljar i vårt sortiment. Med dessa komponenter kan du skapa ett effektivt pneumatiskt transportsystem. Vi erbjuder även vår expertis för konsulttjänster.

​Kontakta oss på 042-220203.