Big bag hantering​

Vi erbjuder big bag hantering till våra kunder ifrån Skåne och övriga Sverige. Kontakta oss för mer information, mer innehåll kring våra produkter är på väg.​

Cellmatare & Slussmatare

En cellmatare används främst för att transportera och dosera pulver och granulat. Dessa brukar även kallas för slussmatare och finns i flera olika modeller. Hos oss hittar du cellmatare som används till dosering eller för att mata olika sorters material till ett pneumatiskt transportsystem.

​Atex-klassning

Många av våra modeller är både trycksäkra och flamsäkra, vi har även cellmatare i olika Atex-klassningar. Kontakta oss om du vill veta mer om vilka modeller på cellmatare vi har i vårt sortiment. Oavsett om det gäller en förbättring av den befintliga utrustningen eller en helt ny installation så kan vi hjälpa er.

Mer än bara cellmatare

Förutom cellmatare så tillhandahåller vi även ett antal andra tjänster, maskiner och tillbehör. Vi har varit i branschen i många år och har stor teknisk expertis och lång erfarenhet. Vi kan anpassa våra maskiner samt ansvara för hela installationen om det skulle behövas.

Fördelningsventiler

Vi erbjuder fördelningsventiler till olika pneumatiska transportsystem. Vi har många olika modeller beroende på det transporterade materialets egenskaper.​

Atex-fördelningsventiler

Våra fördelningsventiler finns i olika Atex-klassningar.